• Header 1.png
    Race Information

RESULTATER 2017: Klik her
RESULTATER 2016: Klik her

​​​​​​​
HUSK: Følg med på facebook.com/karrebaeksmindetriatlon


LIVESTREAM: Vi sender live på facebook på dagen - Vær med direkte!


FOTO: Besøg kongsgaard foto på hjemmesiden http://bestil.kongsgaardfoto.dk/ - Her kommer alle billederne op!


I Karrebæksminde finder du det skønneste fiskerleje, hvor folk i hundrevis af år har boet og levet af fiskeriet som hoved beskæftigelse. I de senere år er byen Karrebæksminde vokset om omkring Enø, og er blevet til en af Danmark mest besøgte sommerbyer. Her er plads til familien, venner og alle der elsker sol, sand og strand. Svømmeruten foregår i krystal klart vand, cykelruten på de smukkeste bakkede veje med gule kornblomster, og løberuten vil give indtryk af sommerlandskabet i og omkring Enø!

Glæd dig til et af de mest populære triatlon stævner i Danmark!

Karrebæksminde Triatlon er Sydsjællands største triatlon stævne, og er en kvart jernmand for alle der er klar på en udfordring. Her er der også plads til hyggen, familien, fællesskabet og følelserne som de vigtigste parametre for en god dag.

Vi inviterer også de skarpe, hurtige og konkurrence villige til at deltage! Der vil være pengepræmier til nummer 1, 2 og 3 overall for Herre og Dame. 

Stævnet starter kl 12.00, hvor de hurtigste starter forrest. Herefter følger en rullende start for alle dem som ønsker en mere rolig start.  


Præmier: 

Overall Dame/Herre

1. Præmie: 7500DKK
2. Præmie: 5000DKK
3. Præmie: 2500DKK


Præmiepenge uddeles kun til deltagere som starter i Elite/Pro svømmeheat.


Derudover vil der blive 1, 2 og 3 plads i de respektive alderskategorier for både mænd og kvinder blive kåret: (18-24, 25-29, 30-34, 35-39, 40-44, 45-49, 50+).

Regler for stævnet tilgår på stævnets hjemmeside, dog senest en måned inden løbet.

Sociale Medier

HUSK at følge med på facebook, her får du alle de seneste nyheder og information omkring stævnet: https://www.facebook.com/karrebaeksmindetriatlon

HUSK at bruge #kbaektri og følg med på Instagram! @karrebaeksmindetriatlon


Pris og Startnumre

Der er 1200 startnumre til salg!


Chip - chipbånd og racebelt

Hver deltager få udleveret en lånechip.

Du er selv ansvarlig for at medbringe et velcro bånd.

Velcro bånd samt racebelt sælges på stedet  

Hvis chippen ikke afleveres efter brug vil du modtage en faktura på 350 krVi glæder os til at se dig i Karrebæksminde i juni til endnu en fantastisk fest!