Ruterne til Karrebæksminde Duatlon


Alle ruter er vejledende og de endelige ruter offentliggøres i atlet-guiden som kommer en måned før race-day. Vi opfordrer alle atleter til at gøre sig bekendte med ruterne, samt sikre et fornødent kendskab til at gennemføre. Der vil være delvis afspærret for traffik, samt være frivillige og officials på ruterne til at hjælpe alle atleter sikkert igennem.

Duatlon ruten:


Duatlon Cykelruten – 20km

Cykelruten foregår efter færdselsreglerne, og du skal sørge for at holde øje med sideveje, samt medtrafikanter. Der vil være enkelte hjælpere på ruten for at vise vej, men sørg for at gøre dig bekendt med ruten og følg de anviste skilte.
Der køres ud af Alleen af Karrebækvej, til venstre når I rammer rundkørslen. Herefter ud til en vendekegle inden det går retur ad samme rute tilbage til skiftezonen.


Duatlon Løberuten – 4km

Den nye Løberute havde premiere ved stævnet i 2022, og det var en stor succes. Derfor er der genvalg til denne rute i 2023. Det er en yderst varieret løberute med noget asfalt, noget grus, noget græs, noget hav, noget sø, noget marker, noget bebyggelse og så med 33 højdemeter.
Faktisk utroligt hvad man kan nå at opleve i naturskønne Karrebæksminde på en rute som er præcis 4 km. .


Løbsinformation


Omkring 200 deltagere vil være på startlisten til Karrebæksminde Duathlon 2018. Husk at vise respekt for de andre atleter, og hjælp gerne hvis du kan se nogen er i tvivl om hvad der skal ske.

Cykelhjelm er påpudt! Ingen hjelm, ingen race…

Løbsinfo:

  •  
  • Dato: søndag den 28. april 201
  • Distancer: 4 km, 20 km cykling, 4 km løb
  • Starttid: kl. 12
  • Stævneplads adresse: Alleen 50, 4736 Karrebæksminde
  •  

Parkering:
Begrænset parkering på havnen tæt på skiftezonen. Sørg for at parkere pænt og give plads til andre atleter. Cykelruten går forbi parkeringen, så du kan ikke komme væk før løbet er overstået.

Registrering i telt ved siden af skiftezonen : Kl. 10.00 – 11.30
I vil få her udleveret startnummer som skal bære synligt foran på kroppen under løb, og bagpå under cykel delen. Sørg for at have et startnummerbælte du kan bruge til dette. Chippen vil blive udleveret med chipholder. Chippen spændes om venstre ankel.

OBS: Chip og chipholder skal afleveres efter brug. Du vil modtage en opkrævning på 350 kr for manglende chip og chipholder

Indtjek af cykel i skiftezone: Kl 10.00 – 11.30

Præmie ceremoni: ca kl 14
Præmier til 1. 2. og 3. plads Mænd og Kvinder, samt lodtrækningspræmier.

Billeder:
Kongsgaard foto kommer og tager billeder. De vil blive lagt online på Facebook, og individuelle billeder af alle deltagerne kan du finde herinde, hvor de også kan bestilles.

Publikum:
Vi elsker publikum og tag endelig konen, kæresten, hunden, børnene eller andre med. Vi skal nok sørge for en masse underholdning imens de venter på jer.

Forplejning:
Der vil IKKE være forplejning undervejs på løbet eller ved cyklingen. Sørg for at gels og snacks er kommet i lommerne. Hav en flaske på cyklen og eventuelt i skiftezonen Når du er kommet i mål vil der være kanelsnegle fra Enø Bageren, samt kaffe, the og vand.

Skiftezone:
Skiftezonen finder du på havnen ved Karrebæksminde, tæt på registreringen. Der er unummererede pladser, hvilket betyder du selv vælger hvor du vil stå. Det kan være en god ide at tage en lille plastik kasse eller pose med til dine ting.
Alt dit grej skal du have placeret lige ved din cykel og i enten en pose eller en kasse. Så ingen ting løst ved din cykel.

Har du ekstra grej med, skiftetøj mv., så kan det opbevares i vores trailer – dette er dog på eget ansvar, så lad nu være med at tage gulduret med, eller andre kostbare sager.