TILMELDING

Rute // Info

Alle ruter er vejledende og de endelige ruter offentliggøres i atlet-guiden som kommer en måned før race-day. Vi opfordrer alle atleter til at gøre sig bekendte med ruterne, samt sikre et fornødent kendskab til at gennemføre. Der vil være delvis afspærret for traffik, samt være frivillige og officials på ruterne til at hjælpe alle atleter sikkert igennem.

K-Xtri Svømmeruten – 2x500m

Svømningen foregår ved Vesterhave strand, hvor der kan være bølger og let strøm. Svømningen vil være 2 runder af 500m, hvor deltagerne skal op på stranden og vende en kegle imellem de to runder. Dette kaldes en “Australian Exit” og gør svømningen endnu mere udfordrende, da pulsen stiger markant.

K-Xtri Cykelruten – 25km

Rute tilgår – Der kan køres på enten MTB eller på CrossCykel. Det vil være en blanding af asfalt, stier, skov og strandterræn ruten køres på.

K-Xtri Løberuten – 2km x 4

Løberuten er en såkaldt ud/hjem rute som går ud over voldene i smukke omgivelser langs vandet ved Vesterhave strand. Hver runde af løbet er ca. 2km, og skal derfor gennemløbes 2 gange for at opnå den fulde distance. Der vil være hjælpere der markere hvor du skal vende, men gør dig alligevel bekendt med ruten på kortet herunder, så du ved cirka hvor det er.

 

TILMELDING