Her kan du se ruterne og læse mere om hvordan du skal forholde dig på dagen til de andre deltagere.

Under svømning skal du sikre dig at følge retningen rundt om bøjerne som anvist. På dagen kan svømmeretningen være en anden end vist på billedet grundet strømforhold eller bølger. Følg anvisningen fra stævne-arrangør og livredderne.
Hele ruten er under opsyn af livreddere og kommer du i nød skal du lægge dig om på ryggen og række hånden i vejret. Herefter vil en livredder til-se dig og afgøre om du kan fortsætte eller skal udgå.
Du må ikke modtage fremdrift på anden måde end ved egen kraft til svømmedelen. Der må heller ikke anvendes svømmefødder, eller andre anordninger der kan give en fordel. Våddragt/Svømmedragt er tilladt og anbefales grundet hav-temperaturen i Juni kan være under 20grader.
Der svømmes 950m i alt og tiden starter ved vandgang og slutter når man kommer op på stranden igen. Herefter starter T1-skiftezone tiden.

Svøm 950m

Cykling 50km

Cykling foregår på landeveje i og omkring Karrebæksminde. Ruten er “lang” dvs der er kun en runde man gennemkører. Turen går fra Karrebæksminde over Karrebækstorp, til Spjellerup, via Bisserup ud mod Skælskør og tilbage langs hovedvejen til Karrebæksminde. Ruten er lige dele teknisk og hurtig – afhængigt af vindretningen kan den udfordre selv den garvede cykelrytter.

– Du må undervejs ikke “ligge på hjul” da dette udgør en fordel for dig. Du skal derfor sikre dig at holde minimum 12meters afstand til den forankørende – Dog må du naturligvis overhale, og skal gøre dette i et træk forbi. Herefter skal du kunne holde hastigheden og ikke bremse op.
– Du må ikke smide skrald/affald eller på anden måde efterlade ting i naturen Den er til låns og vi ser meget strengt på dette. Respekter omgivelserne så vi kan fortsætte med at afvikle løb i området.

Andre regler kan læses i Atletguiden op til løbet.